• Reklam

Pedalbord

Visa upp dina prylar
Kategoriregler
Ladda gärna upp bilderna direkt i ditt inlägg på forumet
photobucket, imageshack mfl. är ofta ganska sega på att leverera bilderna

Re: Pedalbord

Inläggav Nut » fre 18 nov 2016, 13:24

:big:

Fast med dina skor i storlek 48/49 trampar du väl på flera pedutter samtidigt?


Skickat från min iPhone med Tapatalk
Användarvisningsbild
Nut
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 18875
Blev medlem: mån 20 aug 2007, 22:26
Ort: Norra Ishavet

Reklam

Re: Pedalbord

Inläggav Nut » fre 18 nov 2016, 13:24

Reckless Mike skrev:
poxxed skrev:Vad i Hellsings rövhatt håller du på med, Helmik?

I have a dream...
bigpedal.jpg


Jordbrummet från det där bordet hörs nog ända till månen :big:


Skickat från min iPhone med Tapatalk
Användarvisningsbild
Nut
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 18875
Blev medlem: mån 20 aug 2007, 22:26
Ort: Norra Ishavet

Re: Pedalbord

Inläggav Reckless Mike » fre 18 nov 2016, 13:35

Nut skrev::big:

Fast med dina skor i storlek 48/49 trampar du väl på flera pedutter samtidigt?


Det är ett av problemen som är tänkt att kunna avhjälpas med herrejössespedalswitchen. Av utrymmesskäl sitter idag sitter min flanger och autowahpedalen precis bredvid varandra på pedalbordet. JÄVLAR så illa det lät häromdagen när jag skulle lägga lite flanger på min 12-strängade i b-temat på While My Guitar Gently Weeps och råkade trycka igång bägge effekterna.
Tro mig, flanger OCH wahwah på en 12-strängad med lite reverb och kompressor i botten är inte ett ljud som du vill uppleva många gånger... :big:
Sent without Tapatjafs
Användarvisningsbild
Reckless Mike
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 14443
Blev medlem: mån 20 aug 2007, 08:55
Ort: Dalom

Re: Pedalbord

Inläggav Reckless Mike » fre 18 nov 2016, 13:36

Nut skrev:
Reckless Mike skrev:
poxxed skrev:Vad i Hellsings rövhatt håller du på med, Helmik?

I have a dream...
bigpedal.jpg


Jordbrummet från det där bordet hörs nog ända till månen :big:


Skickat från min iPhone med Tapatalk


Inte med en högkvalitativ herrejössesloopswitcher från Loop-Master. :approve:
Sent without Tapatjafs
Användarvisningsbild
Reckless Mike
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 14443
Blev medlem: mån 20 aug 2007, 08:55
Ort: Dalom

Re: Pedalbord

Inläggav Reckless Mike » fre 18 nov 2016, 19:08

And soon the pedal hysteria shall begin!!!
Sent without Tapatjafs
Användarvisningsbild
Reckless Mike
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 14443
Blev medlem: mån 20 aug 2007, 08:55
Ort: Dalom

Re: Pedalbord

Inläggav poxxed » lör 19 nov 2016, 02:38

Jösses...
Användarvisningsbild
poxxed
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 7866
Blev medlem: tor 27 dec 2007, 18:49
Ort: Stocktown

Re: Pedalbord

Inläggav Reckless Mike » lör 19 nov 2016, 09:48

Måste åka till musikaffärn och köpa en strömförsörjning till. Mer patchkablar och mer Dual Lock behövs det också... :disapprove:
Sent without Tapatjafs
Användarvisningsbild
Reckless Mike
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 14443
Blev medlem: mån 20 aug 2007, 08:55
Ort: Dalom

Re: Pedalbord

Inläggav Reckless Mike » lör 19 nov 2016, 18:25

I'm getting there! :approve:

Sent without Tapatjafs
Användarvisningsbild
Reckless Mike
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 14443
Blev medlem: mån 20 aug 2007, 08:55
Ort: Dalom

Re: Pedalbord

Inläggav Nut » sön 20 nov 2016, 12:27

OMG :big:


Skickat från min iPhone med Tapatalk
Användarvisningsbild
Nut
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 18875
Blev medlem: mån 20 aug 2007, 22:26
Ort: Norra Ishavet

Re: Pedalbord

Inläggav poxxed » tor 24 nov 2016, 12:31

Bild
Användarvisningsbild
poxxed
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 7866
Blev medlem: tor 27 dec 2007, 18:49
Ort: Stocktown

Re: Pedalbord

Inläggav Reckless Mike » tor 24 nov 2016, 12:42

poxxed skrev:Bild

Avis?
Sent without Tapatjafs
Användarvisningsbild
Reckless Mike
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 14443
Blev medlem: mån 20 aug 2007, 08:55
Ort: Dalom

Re: Pedalbord

Inläggav Reckless Mike » tor 24 nov 2016, 13:51

Nu har jag lite bekymmer.

Jag har fått för mig att jag vill ha mitt flashback och mitt reverb i effektloopen. Man ska ju ha dem där har jag hört.

Hur fan ska jag koppla för att samtidigt kunna styra dem med herrejössesloopswitchen???

En pedal kanske skulle kunna funka. Men två?
Senast redigerad av Reckless Mike tor 24 nov 2016, 13:52, redigerad totalt 1 gång.
Sent without Tapatjafs
Användarvisningsbild
Reckless Mike
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 14443
Blev medlem: mån 20 aug 2007, 08:55
Ort: Dalom

Re: Pedalbord

Inläggav musiknörd » tor 24 nov 2016, 15:13

ingen aning egentligen, men skulle man kanske kunna klämma in en a/b box för det ändamålet? typ så a/b´n kopplad först till switchen och sedan delay och reverb?

tänker lite som han johnson har gjort med sitt bord även om han inte har switcher.
/Rickard
musiknörd
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 2132
Blev medlem: sön 30 nov 2008, 02:52
Ort: Växjö

Re: Pedalbord

Inläggav poxxed » tor 24 nov 2016, 15:22

Reckless Mike skrev:Nu har jag lite bekymmer.

Jag har fått för mig att jag vill ha mitt flashback och mitt reverb i effektloopen. Man ska ju ha dem där har jag hört.

Hur fan ska jag koppla för att samtidigt kunna styra dem med herrejössesloopswitchen???

En pedal kanske skulle kunna funka. Men två?

Borde du inte kunna modda penisförlängaren med två extra jack?

ELLER löda förbi just den switchen och istället använda befintliga jack och switch som en bypasskrets till effekterna i loopen?
Senast redigerad av poxxed tor 24 nov 2016, 15:24, redigerad totalt 1 gång.
Användarvisningsbild
poxxed
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 7866
Blev medlem: tor 27 dec 2007, 18:49
Ort: Stocktown

Re: Pedalbord

Inläggav poxxed » tor 24 nov 2016, 15:41

Bild

Så löder du den bypassade switchen som en fristående bypassloop.
Användarvisningsbild
poxxed
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 7866
Blev medlem: tor 27 dec 2007, 18:49
Ort: Stocktown

Re: Pedalbord

Inläggav rocky67 » tor 24 nov 2016, 16:02

poxxed skrev:Bild

Så löder du den bypassade switchen som en fristående bypassloop.


den där bilden får mig att tänka på Stig Slas Claesson, läser jag det du har skrivit på söderdialekt också så är det komplett!
Boom-shacka-lacka-dinge-ding-ding -jag är ett sexpack folköl och en piggelin

Användarvisningsbild
rocky67
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 5070
Blev medlem: mån 20 aug 2007, 21:32
Ort: Uppsala

Pedalbord

Inläggav Nut » tor 24 nov 2016, 16:03

Du behöver minst två till såna där stora loopers tror jag :big:
Och då behövs dubbla uppsättningar rev och delay.


Minst....

Skickat från min iPhone med Tapatalk
Senast redigerad av Nut tor 24 nov 2016, 16:04, redigerad totalt 2 gånger.
Användarvisningsbild
Nut
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 18875
Blev medlem: mån 20 aug 2007, 22:26
Ort: Norra Ishavet

Re: Pedalbord

Inläggav rocky67 » tor 24 nov 2016, 16:07

Reckless Mike skrev:Nu har jag lite bekymmer.

Jag har fått för mig att jag vill ha mitt flashback och mitt reverb i effektloopen. Man ska ju ha dem där har jag hört.

Hur fan ska jag koppla för att samtidigt kunna styra dem med herrejössesloopswitchen???

En pedal kanske skulle kunna funka. Men två?


Jimi Hendrix hade ingen effektloop.
Boom-shacka-lacka-dinge-ding-ding -jag är ett sexpack folköl och en piggelin

Användarvisningsbild
rocky67
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 5070
Blev medlem: mån 20 aug 2007, 21:32
Ort: Uppsala

Re: Pedalbord

Inläggav Reckless Mike » tor 24 nov 2016, 18:12

rocky67 skrev:
poxxed skrev:Bild

Så löder du den bypassade switchen som en fristående bypassloop.


den där bilden får mig att tänka på Stig Slas Claesson, läser jag det du har skrivit på söderdialekt också så är det komplett!


Jag tänker mer Kurt Olsson.
Sent without Tapatjafs
Användarvisningsbild
Reckless Mike
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 14443
Blev medlem: mån 20 aug 2007, 08:55
Ort: Dalom

Re: Pedalbord

Inläggav Reckless Mike » tor 24 nov 2016, 18:14

musiknörd skrev:ingen aning egentligen, men skulle man kanske kunna klämma in en a/b box för det ändamålet? typ så a/b´n kopplad först till switchen och sedan delay och reverb?

tänker lite som han johnson har gjort med sitt bord även om han inte har switcher.


Finns inte plats för någon A/B. Man kan ju inte ha hur många pedaler som helst.
Sent without Tapatjafs
Användarvisningsbild
Reckless Mike
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 14443
Blev medlem: mån 20 aug 2007, 08:55
Ort: Dalom

Re: Pedalbord

Inläggav Reckless Mike » tor 24 nov 2016, 18:15

poxxed skrev:Bild

Så löder du den bypassade switchen som en fristående bypassloop.

Nut skrev:Du behöver minst två till såna där stora loopers tror jag :big:
Och då behövs dubbla uppsättningar rev och delay.


Minst....

Skickat från min iPhone med Tapatalk

rocky67 skrev:Jimi Hendrix hade ingen effektloop.


Jag får en känsla av att ni försöker vara ironisk. Men er avundsjuka skiner igenom. :approve:
Senast redigerad av Reckless Mike tor 24 nov 2016, 18:17, redigerad totalt 1 gång.
Sent without Tapatjafs
Användarvisningsbild
Reckless Mike
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 14443
Blev medlem: mån 20 aug 2007, 08:55
Ort: Dalom

Re: Pedalbord

Inläggav poxxed » tor 24 nov 2016, 18:31

Skicka penisen till Nut. Han löder den åt dig.
Användarvisningsbild
poxxed
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 7866
Blev medlem: tor 27 dec 2007, 18:49
Ort: Stocktown

Re: Pedalbord

Inläggav Reckless Mike » tor 24 nov 2016, 18:32

poxxed skrev:Skicka penisen till Nut. Han löder den åt dig.


Äh, jag skiter i det. Det funkar ändå.
Sent without Tapatjafs
Användarvisningsbild
Reckless Mike
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 14443
Blev medlem: mån 20 aug 2007, 08:55
Ort: Dalom

Re: Pedalbord

Inläggav poxxed » tor 24 nov 2016, 18:39

:disapprove:
Användarvisningsbild
poxxed
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 7866
Blev medlem: tor 27 dec 2007, 18:49
Ort: Stocktown

Re: Pedalbord

Inläggav Pata » tor 24 nov 2016, 19:20

Reckless Mike skrev:I'm getting there! :approve:

DSC_0084.JPG

Får du några vettiga ljud ur Shimverbet? Mitt låter mest prutt tycker jag...
Användarvisningsbild
Pata
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 2305
Blev medlem: fre 15 feb 2008, 23:45

FöregåendeNästa

Återgå till Showroom

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

  • Reklam