• Reklam

Highslide JS (bildfunktionen) funkar inte i Chrome!

Buggar, Frågor, Förslag, Synpunkter m.m

Highslide JS (bildfunktionen) funkar inte i Chrome!

Inläggav MHo » tis 19 okt 2010, 11:16

Hej,

Jag har börjat använda Chrome som browser, men det är en sak som funkar kasst med den och det är bildfunktionen (Highslide JS) här på forumet. När man klickar på en bild så försvinner den (zoomas ner till 1x1 pixels storlek) istället för att förstoras upp som den ska. Mycket irriterande!

Highslide JS verkar funka i Chrome om man testar på deras hemsida, så det kan väl tänkas att det är en gammal version som används här på forumet... Skulle bli oändligt tacksam om detta kunde fixas! :approve:

Mvh MHo
Användarvisningsbild
MHo
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 117
Blev medlem: lör 19 jan 2008, 14:58
Ort: Bolanche

Reklam

Re: Highslide JS (bildfunktionen) funkar inte i Chrome!

Inläggav *DNS* » tis 19 okt 2010, 11:31

Funkar hos mig!? :?
*DNS*
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 8906
Blev medlem: mån 10 dec 2007, 02:38

Re: Highslide JS (bildfunktionen) funkar inte i Chrome!

Inläggav MHo » tis 19 okt 2010, 23:30

*DNS* skrev:Funkar hos mig!? :?


Märkligt! Vilken version av Chrome kör du?
Jag kör den senaste betan, just nu 7.0.517.41 beta

/MHo
Användarvisningsbild
MHo
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 117
Blev medlem: lör 19 jan 2008, 14:58
Ort: Bolanche

Re: Highslide JS (bildfunktionen) funkar inte i Chrome!

Inläggav *DNS* » tis 19 okt 2010, 23:38

MHo skrev:
*DNS* skrev:Funkar hos mig!? :?


Märkligt! Vilken version av Chrome kör du?
Jag kör den senaste betan, just nu 7.0.517.41 beta

/MHo


Vet inte, har haft den sen 30 mars 2009, 13:50:20.
*DNS*
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 8906
Blev medlem: mån 10 dec 2007, 02:38

Re: Highslide JS (bildfunktionen) funkar inte i Chrome!

Inläggav MHo » tis 19 okt 2010, 23:40

Konstaterade att det var extensionen Adblock som spökade på nåt sätt...
När man gör disable på den så funkar Highslide JS på forumet.

Det märkliga är att Highslide JS verkar funka med aktiverad Adblock på andra sidor utan problem.
Märkligt!

/MHo
Användarvisningsbild
MHo
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 117
Blev medlem: lör 19 jan 2008, 14:58
Ort: Bolanche

Re: Highslide JS (bildfunktionen) funkar inte i Chrome!

Inläggav Jyda » tis 15 mar 2011, 20:20

Jag har också problem med bilder på diskant. Kör AdBlock i Chrome. Tydligen finns det en ny version av Highslide JS som fixar problemen. Det vore kanske idé att installera den?

Se http://code.google.com/p/adblockforchrome/issues/detail?id=3701.
Användarvisningsbild
Jyda
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 3204
Blev medlem: sön 02 sep 2007, 13:35
Ort: Tyresö,Stockholm

Re: Highslide JS (bildfunktionen) funkar inte i Chrome!

Inläggav henkebarn » mån 15 aug 2011, 01:04

Funkar inte i Safari 5.1 heller. Snälla fixa!
Användarvisningsbild
henkebarn
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 1160
Blev medlem: ons 16 jan 2008, 19:04
Ort: Helsingborg

Re: Highslide JS (bildfunktionen) funkar inte i Chrome!

Inläggav Disktant » mån 22 aug 2011, 23:03

henkebarn skrev:Funkar inte i Safari 5.1 heller. Snälla fixa!


Vad funkar inte med 5.1 ?
testade och det ser ut att fungera, själv kör jag FF som default i min MBP och Safari använder jag sällan
Användarvisningsbild
Disktant
Admin
Admin
 
Inlägg: 3379
Blev medlem: sön 19 aug 2007, 19:49

Re: Highslide JS (bildfunktionen) funkar inte i Chrome!

Inläggav henkebarn » tis 23 aug 2011, 01:19

När jag klickar på en bild så kommer det inte upp någon förstoring. Kolla på http://www.fiftygrandsuicide.com/files/highslide_js.m4v
Användarvisningsbild
henkebarn
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 1160
Blev medlem: ons 16 jan 2008, 19:04
Ort: Helsingborg

Re: Highslide JS (bildfunktionen) funkar inte i Chrome!

Inläggav Disktant » tis 23 aug 2011, 18:25

Mycket märkligt, funkar som sagt bra i min maskin
du har inte någon popupblockerare eller nått annat som kanske stör ?

någon annan som kör mac och har samma problem ?
Användarvisningsbild
Disktant
Admin
Admin
 
Inlägg: 3379
Blev medlem: sön 19 aug 2007, 19:49

Re: Highslide JS (bildfunktionen) funkar inte i Chrome!

Inläggav fissmoll » tis 23 aug 2011, 19:48

Funkar för mig Safari och Snow Leopard latest and greatest
NOVÁ A DRAVÁ! :fnys:
Användarvisningsbild
fissmoll
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 6527
Blev medlem: fre 23 nov 2007, 11:53
Ort: Bergnäset

Re: Highslide JS (bildfunktionen) funkar inte i Chrome!

Inläggav eviln » tor 25 aug 2011, 17:41

Samma problem här, adblock och chromekombon verkar funka sådär...
-"I think music will do just fine without a 'music industry'. Thanks."

petsematary skrev:Vet inte ens vad ett basbelopp är men jag antar att du ska banklåna för att köpa en ny bil. Låter ju vettigt.
Användarvisningsbild
eviln
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 2303
Blev medlem: mån 10 dec 2007, 01:43


Återgå till Buggar, Frågor, Förslag, Synpunkter m.m

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

  • Reklam
cron