• Reklam

Basist sökes för satsning – influenser Kent/Muse/The Killers

Band / Bandmedlemmar sökes
Kategoriregler
  • Endast musikrelaterade annonser är tillåtna
  • Annonsen skall vara väl utformad, och får ej innehålla länkar till andra annonsplatser som Blocket, Tradera m.m
  • När din annons inte längre är aktuell sätter du annonsstatus till INAKTIV, skriv inte SÅLD eller liknande

Basist sökes för satsning – influenser Kent/Muse/The Killers

Inläggav Snowbrigade » sön 18 nov 2012, 18:52

Telefon: 0704351740
Län: Stockholm
Pris: 0
Länk till annonsen på diskant.se

Vi söker:
Basist i åldern 20-30 år boendes i Stockholm eller Uppsala för satsning inom genren pop/rock/arena, tänk Kent, Muse, The Killers, Mew, The Ark osv… Förutsättningar är erfarenheter av att spela i band – live och i studio och att ni gillar genren och det befintliga låtmaterialet.

Vilka är vi?
Fyra killar i 25-årsåldern från Uppsala, sedan en tid tillbaka verksamma i Stockholm, som tar ett nytt grepp om vårt projekt och har lagt upp planer för intensivare satsning. Tre personer är kvar sedan tidigare, medan trummisen är ny sedan ca. två månader. Vår nuvarande basist har av familjeskäl valt att tacka för sig, därav söker vi en ny basist.

Vi har vad vi tycker är ett mycket gott låtmaterial, varav några låtar kan höras i tidigare inspelningar på Spotify eller vår hemsida. Inspelning av nyskrivna låtar planeras till februari 2013.

Vi har tillgång till en välfungerande replokal samt mycket bra egen utrustning i form av instrument, backline och inspelningsutrustning. Vi har också egen turnébil/van samt eget företag. Vi är ett välordnat band som lägger upp planer i förväg som sedan följs. Vissa av oss rör oss dagligen i musikkretsar i Stockholm, varav goda kontakter finns och är under ständig uppbyggnad.

Se vår hemsida http://www.comfortaddict.com för information om bandet. Klicka på ”Music” där fyra låtar finns att lyssna på. Vissa av inspelningarna har några år på nacken, men de är alla aktuella som låtmaterial.

Vid intresse, ring mig (Per) på 070-435 17 40. Om jag inte svarar, skicka SMS så ringer jag upp på kvällen. Det går också bra att maila till per@comfortaddict.com
Snowbrigade
Medlem
Medlem
 
Inlägg: 1
Blev medlem: tor 13 jan 2011, 22:37

Reklam

Återgå till Band / Bandmedlemmar

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

  • Reklam